Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

24.11.2011

στην συνέλευση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:



1. φαγητό για ανθρώπους στη γειτονία, που έχουν πραγματικά ανάγκη. Δημιουργία ομάδας που θα ερευνήσει ποιά μαγαζιά (φούρνοι, εστιατόρια κλπ.) θέλουν να συμμετέχουν καθώς και εάν υπάρχουν οργανώσεις στη γειτονιά που ήδη διανέμουν φαγητό και θα μπορούσαν να διανέμουν και αυτό που θα συλλέγουμε, τουλάχιστον μεχρι να αποκτήσουμε το στέκι μας

2. άμεση ανάγκη δημιουργίας ιστοσελίδας της συνέλευσης μας. η ομάδα συναντιέται σήμερα Παρασκευή για να την ετοιμάσει... όλοι ρίχνουμε ιδέες για βελτιώσεις!

3. χαράτσι ΔΕΗ. Την Πέμπτη, θα έχουμε την προσφυγή σε φωτοτυπίες για να τις συμπληρώσουμε μαζικά και να τις δώσουμε στο δικηγόρο για να τις καταθέσει στο ειρηνοδικίο.
ομάδα εξορμήσεων θα βγει στη λαϊκή να μοιράσει κάλεσμα για τη συνέλευση και οδηγίες για το πως δε πληρώνουμε. Η συνάντηση είναι το Σάββατο, στη συμβολή Λαγουμιτζή και Σαρκοδίνου εξω απο το ζαχαροπλαστείο "ΑΝΔΡΕΑ" στις 11 το πρωί. Η Δανάη θα φέρει φωτοτυπίες και αφισάκια κάλεσμα για τη συνέλευση, όποιος μπορει περνάει να πάρει για να κολλήσει στη γειτονία του...

4. από την επόμενη Πεμπτη η συνέλευση αποκτά κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας. 

5. στην συνέλευση ήρθε η Αφροδίτη, εργαζόμενη στην Ελευθεροτυπία και μας κάλεσε στην συνέλευση τους, καθώς και σε συντονισμό δράσεων. Σύνταξή  κείμενου συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας, στην επόμενη συνέλευση θα συναποφασίσουμε δράση συμπαράστασης.

6. συζητήθηκε το θέμα ανάγκης επικοινωνίας μεταξυ των συνελέυσεων, κάποιοι ανέλαβαν να ενδυναμώσουν τις επαφές μας με άλλες συνελέυσης, καθώς και να προωθήσουν την ιδέα μιας γενικής συνέλευσης με ανθρώπους από όλες τις συνελέυσεις.

7. συνεχίζουμε να ψάχνουμε χώρο για το στέκι μας, ερευνούμε μήπως ο δήμος μπορεί να μας παραχωρήσει κάτι, ρωτάμε στη γειτονιά για κάτι με συμβολικό νοικι, το θέμα της κατάληψης μένει ανοικτό και θα συζητηθεί στη επόμενη συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου