Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

13.11.2011


Στη συνέλευση σήμερα συμμετείχαμε 50 περίπου άτομα από τη συνοικία μας. 
1) Υπήρξε η ενημέρωση για το πώς θα χρειασθεί να κινηθούμε δικαστικά. Η συνέλευση φαίνεται όμως να πείθεται όλο και περισσότερο κάθε φορά ότι το ζήτημα του χαρατσιού της ΔΕΗ δεν είναι τόσο νομικό ζήτημα, όσο πολιτικό.προσφορά για βοήθεια, για την πληρωμή του τμήματος του ρεύματος μέσω ΑΤΜ και συγκέντρωση λογαριασμών. Υπήρξε ενημέρωση από 2 διαμερισματικούς συμβούλους που παρίσταντο, σχετικά με την παρέμβαση στο διαμερισματικό συμβούλιο.
Η συνέλευση πήρε απόφαση να συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία όπου θα συνεδριάσει το Συμβούλιο για να ακηθεί πίεση.
Το Συμβούλιο θα γίνει την Τρίτη 15/11 6μμ στα γραφεία Υμηττού....

2) Υπήρξε διανομή της καινούργιας αφίσσας, ενώ συστάθηκε ομάδα αφισσοκόλλησης, συνάντηση αύριο για αφισσοκόλληση.

3) Υπήρξε αναφορά στον τρόπο συνεννόησης και επικοινωνίας, ενώ η ομάδα που συστάθηκε την προηγούμενη φορά για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων ονομάτων-τηλεφώνων, εμπλουτίσθηκε με καινούργια άτομα. Όποιος έχει τα καινούργια άτομα, ας το πεί, για να έχει και αυτή η ομάδα μια συνάντηση μέσα στην εβδομάδα.

4) Δημιουργήθηκε και ομάδα κινητοποιήσεων-σύνταξης κειμένων, η οποία θα συναντηθεί την Τετάρτη το βράδυ για τη δημιουργία πανώ στην πορεία του Πολυτεχνείου. Για την κινητοποίηση του Πολυτεχνείου ορίσθηκε ένα ραντεβού 2.30 μμ στο μετρό Ν. Κόσμου.

5) έγινε αναφορά στο στέκι - μέρος συνάντησης της συνέλευσης και είχαμε την ευκαιρία να απευθυνθούμε στους παρόντες, μήπως κάποιοι έχουν υπόψη τους κάποιο ανοίκιαστο μαγαζί, όπου θα μπορούσαμε να φιλοξενηθούμε, μέχρι να νοικιασθεί, πληρώνοντας τους λογαριασμούς.

6)Ενημέρωση για πρόταση που έγινε στη συνέλευση Αγίου Δημητρίου για συντονισμένη δράση από όλες τις συνελεύσεις που γειτνιάζουν, για να κλείσουμε την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, διαμαρτυρόμενοι...Είναι όμως μια κινητοποίηση, που χρειάζεται καλό σχεδιασμό και συντονισμό. Ας έχουμε ιδέες για να συζητηθεί σε κάποια από τις επόμενες συνελεύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου